Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Környezetvédelem
Környezetvédelem
A Typotext e-könyveket hoz forgalomba
Interkönyv-projekttel a környezet védelmében
Elkészült a Typotex Kiadó Interkönyv-projektje: www.interkonyv.hu Az Interkönyv projekt megkísérli feloldani a szerzői-kiadói, illetve olvasói szempontok érdekellentétét, ugyanis a portálján a kiadó kurrens könyveit elektronikus formában kínálja.

Az Interkönyv honlapján aktuális és örökérvényű szakkönyvek és felsőfokú tankönyvek érhetők el elektronikus formában, amelyek mind egészben, mind külön fejezetenként megvásárolhatók. A kiadói jogok valamennyi mű esetében tiszták. A könyvek tipográfiáját szem előtt tartva, a rendszerben kizárólag pdf formátumban szerepelnek e-könyvek - olvasható az internetkonyv.hu nyitóoldalán.

A könyvek tartalomjegyzéke, előszava és tárgymutatója ingyenesen letölthetők, a könyv elolvasásához azonban a File-Open plugin letöltésére van szükség. A letöltött fájlok nem másolhatók. A könyvek teljes szövege, így a bennük szereplő kifejezések is kereshetők. A találatok a keresett kifejezés 1-2 soros környezetét is megmutatják, ezáltal a szövegen belüli tájákozódás a lehető legkörültekintőbb.

A megvásárolt könyv vagy fejezet olvasása IP címhez kötött, ami azt jelenti, hogy az olvasó számítógépén - és csak azon - tetszőleges sokszor megnyitható, valamint egyszeri alkalommal kinyomtatható. A letöltött file-ban vízjelek azonosítják a vásárlót, a szerzőt és a kiadót. Jogtalan másolás esetén nagy sajnálatunkra ugyan, de kénytelenek leszünk megszüntetni a nyomtatási lehetőséget.

A könyvek megnyitásához ill. nyomtatásához legalább Adobe Reader 8 javasolt. Nyomtatáskor az A/5-ös formátumú oldalaknál az eredeti méret megtartása, míg a B/5-ösöknél két oldal egy lapra történő nyomtatása ajánlott illetve lehetséges megoldás.

 

Teljes könyv megvásárlása oldalanként 3,5 forintba, fejezetenként való vásárláskor oldalanként 4 Ft-ba kerül. Az elektronikus könyv ára akár csupán 20 százaléka tényleges, fizikai könyvének.Vásárláskor a fizetés dombornyomott kártyával – az OTP rendszerén keresztül –, vagy feltöltő-, un. DebitCode kártyával történhet A feltöltőkártya kapható: a Typotex Kiadóban, az Olvasók Boltjában (Budapest, V. kerület, Millennium Center) és az ELTE pulton (Budapest, XI. kerület, Pázmány Péter sétány 1/a).

Az Interkönyv szerzőink számára is új lehetőséget kínál. Amennyiben a nyomdai, raktározási, kiszállítási és egyéb költségek akadályt jelentenek, az e-kiadói technológia tökéletes megoldás mindkét szereplő – szerző és kiadó – munkájának honorálására.