Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Pályázatok
Pályázatok
A KEOP segítségével Nemesvámos község önkormányzata támogatást nyert el ez év áprilisában, mégpedig középületeinek korszerűsítésére.
>>>tovább
Összesen három kategóriában mintegy 7,8 millió forint vissza nem térítendő támogatással segíti a pénzintézet azokat a lakóközösségeket, amelyek az öngondoskodást választják.
>>>tovább
A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért - mintaprojekt Fejér megyében" elnevezésű program keretében egy szakmai képzés és három pályázat került kiírásra.
>>>tovább
A Budapesti Közlekedési Központ az I. kerületi Önkormányzattal együttműködésben nyílt közbeszerzési eljárást hirdetett meg a fővárosi midibusz-flotta megújítására.
>>>tovább
Jászberény, Ferencszállás, valamint Kecskemét térségében a nemzeti fejlesztési miniszter három koncessziós pályázati felhívást tett közzé geotermikus energiahasznosítás tárgykörében.
>>>tovább
Ismét energiahatékonysági pályázatot indítanak a lakosság részére. A támogatás összege nem haladja meg az egymilliárdot, így többen úgy vélik, ezzel a tempóval hatszáz év is kevés lesz hazánk épületeinek korszerűsítéséhez.
>>>tovább
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium társasházak energiahatékonyságának javítására irányuló pályázatot hirdet augusztus 15 -től. A támogatást szigetelésre, fűtéskorszerűsítésre és megújuló energiaforrások kihasználására is lehet fordítani.
>>>tovább
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent KMOP-3.3.3-13 kódszámmal rendelkező, „Megújuló energiahordozó-felhasználás növelése" című pályázati felhívás néhány pontjában módosult.
>>>tovább
A „megújuló energiahordozó-felhasználás növelése" című pályázatot újraindították az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázatok benyújtására még július 26.-ig van lehetőség.
>>>tovább
A miskolci geotermikus hulladékhő hasznosítására a PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt. a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretéből mintegy 2,84 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el.
>>>tovább
Hihetetlen nagy volt az érdeklődés a KEOP energiahatékonysági pályázataira, így alig, hogy megnyílt, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség be is zárta, ugyanis két nap alatt elfogytak a források.
>>>tovább
A budapesti SoftWareHouse 2011 szeptemberében 24,75 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére" című pályázati kiírásán.
>>>tovább
Nemrég jelent meg az Új Széchenyi Terv keretében a „Megújuló energia alapú villamos energia, kapcsolt hő és villamos energia, valamint biometán termelés" - című pályázat. A pályázók összesen tizenhat és félmilliárd forintra számíthatnak.
>>>tovább
Elindult a „Helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal" - című pályázat az Új Széchenyi Terv keretében. A kiírásra összesen mintegy tizenegy és félmilliárd forintnyi forrás áll rendelkezésre.
>>>tovább
A Magyar Közlöny szeptember 7.-i száma szerint hamarosan KEOP pályázatok kerülnek kiírásra, mégpedig az energiafelhasználás hatékonyságának növelése céljából. Ez a program az építőipar fellendüléséhez is vezethet.
>>>tovább
Az Új Széchenyi Terv keretében a „Helyi hő- és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal" című pályázaton Sarkadkeresztúr Önkormányzata mintegy 3,8 millió forintos támogatást kapott a helyi sportcsarnok napkollektoros rendszerének kiépítésére.
>>>tovább
Az Európai Bizottság Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatósága szeptember 6-ig várja az érdekelt vállalkozásokat az aktuális öko-innovációs projektjavaslatok benyújtására. Azokat a vállalatokat, amelyek szeretnék igénybe venni az új környezetvédelmi projektek által elérhető pénzügyi támogatásokat.
>>>tovább
„Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért" címmel Uniós támogatást nyert Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulása, a Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány, valamint a Medgyesegyházi Fiatalokért Közhasznú Egyesületből álló konzorcium TÁMOP-5-1-3-09/2-2010-0047 jelzésű pályázata.
>>>tovább
Érintett vállalkozások azt mondják, hogy bizonyos cégek megpróbálják rávenni a napkollektoros pályázat nyerteseit arra, hogy projektjüket ne a pályázatban szereplő céggel, hanem velük végeztessék el. Az ÉMI ezért a nyertesek figyelmét kéri közleményében.
>>>tovább
Lezárult a meghirdetett napkollektoros pályázat, melyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium írt ki napkollektorok telepítésére. Rengeteg pályázat érkezett, így még mindig tart az elbírálási folyamat.
>>>tovább
<< 1 2 3 > >>