Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Távközlés
Távközlés
Az Antenna Hungária 2014. július 1-jétől elindította az ötödik országos digitális földfelszíni televíziós hálózat (E jelű multiplex) adóinak tesztsugárzását. Az új kapacitások rendelkezésre állásával őszig jelentősen bővül a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások kínálata, az AH a közeljövőben kibővített és teljesen új csomagokkal kíván piacra lépni.
>>>tovább
A 104‒117 cm képátlós kategóriában a BRAVIA W905A, míg a 118‒162 cm-es méretű televíziók között a W805A zsebelte be az E.ON Energiatakarékossági díjat.
>>>tovább
A fenntarthatóság jegyében készült el az a nem mindennapi okostelefon, amely amellett, hogy kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, még a fair trade szempontjait is figyelembe veszi a gyártás során.
>>>tovább
Mint tudjuk, egy 2.0-ás közösség irányítása nagyon időigényes feladat. Idő, kommunikáció, részvétel és a másik meghallgatása. Sajnos pont ezeknek hiányában nagyon sok olyan céges Facebook, Twitter vagy akár más közösségi portálon regisztrált profillal találkozhatunk, melyek szinte teljes mértékben el vannak hanyagolva. Milyen képet mutatunk így magunkról a követőinknek? Vagy még rosszabb. Egyáltalán minek vagyunk jelen a web 2.0-án?
>>>tovább
Az Apple termékekre általában túl drágák az alkalmazások, bár tény, hogy nagyon hasznosak tudnak lenni. A sokak által várt Mailbox szolgáltatás ingyenes, már több százezren várnak sorukra, hogy letölthessék.
>>>tovább
Lezárult egy fontos mobiltelefon korszak: a Nokia bejelentette, hogy leáll a Symbianos rendszerrel rendelkező készülékeinek gyártásával. Sokan nem is tudják, hogy ilyen operációs rendszerű telefont használnak.
>>>tovább
Megtörtént az első sikeres bolygóközi lézeres kommunikáció, ugyanis a NASA Leonardo da Vinci leghíresebb képéről, a Mona Lisa-ról készült képet juttatott el az amerikai holdkutató szondára.

 

>>>tovább
A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy véglegesen leállítja üzenetküldő szolgáltatását, az MSN-t. Helyét a korábban már felvásárolt Skype veszi át, ám ezt sokan nem tartják túl jó ötletnek. A leállítás már megkezdődött.
>>>tovább
Mostantól nagyon résen kell lenniük a telefon tolvajoknak, akik erőszakkal próbálják megszerezni a prémium kategóriás készülékeket, ugyanis érkezik az új találmány, mégpedig a paprikasprayvel felszerelt telefontok.
>>>tovább
Az Enterprise Group, a Siemens Enterprise Communications (SEN) kiemelt disztribútora szerint a hagyományos hardver-alapú vállalati telefonrendszerek elérték korlátaikat, és már nem képesek megfelelni a felhasználók mobilitás és rugalmasság iránti elvárásainak.
>>>tovább
A Google hangalapú keresés mostantól újabb 13 nyelven - köztük magyarul is - elérhető. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy újabb 100 millió ember használhatja anyanyelvén a Google hangalapú keresést Android rendszerű mobiltelefonon.
>>>tovább
A Telenor ügyfélszolgálatán minőségbiztosítás céljából fokozatosan bevezetett rendszernek köszönhetően az elsőként kiválasztott ügyintézői csoportban a korábbinál átlagosan tíz százalékkal gyorsabban oldják meg az ügyfelek panaszait, illetve ennyivel rövidebb idő alatt teljesítik kéréseiket.
>>>tovább
Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően a regionális távközlési szolgáltatók is felvehetik a versenyt az országos elérésű nagyvállalatokkal, jelentős szerepet vállalva a környezettudatos szemléletmód kialakításában.
>>>tovább
Nagykereskedések számára kidolgozott mobiltelefonos applikációkat vezet be a magyar piacra az SPS Média Kft. Az egyelőre versenytárs nélküli alkalmazások segítségével a kereskedők mindig "kézben tarthatják" az üzletüket.
>>>tovább
A 2013-as év elejétől elektronikus aláírással benyújtható dokumentumok használatával, valamint elektronikus ügyfél-azonosítással bővülhet az elektronikus közigazgatási szolgáltatások köre a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerint.
>>>tovább
Május 10-én ismét megrendezik a már szokásosnak mondható tavaszi Ethical Hacking konferenciát, ahol az etikus hekkerek legjobbjai élő demókon keresztül mutatnak be friss IT-biztonsági problémákat. Idén többek között az egyre inkább meghatározó technológiák (tabletek, RFI-chipek, mobil adatátviteli hálózatok) biztonsága lesz terítéken.
>>>tovább
Az Android-platformra fejlesztő technológiai vállalatok között egyre dominánsabbak a kínai cégek, és nem csak az okostelefonok alsó piaci szegmensében. A [-] mínuszos.hu értesülése szerint hamarosan Magyarországon is értékesíti majd prémium kategóriás készülékeit a Huawei, amelynek a CES-en és a barcelonai Mobile World Congress-en bemutatott modelljei közül néhány felveszi a versenyt a nagy gyártók csúcskategóriás készülékeivel. >>>tovább
A Nokia és az Apple is teljesen új, szabványos SIM kártya bevezetését kezdeményezi. A probléma abból adódik, hogy mindkét cég a saját megoldását preferálja és nem képesek engedni a másik akaratának, még csak egy kicsit sem.
>>>tovább
A 2012-es MWC-n mutatták be az LG bölcső alakú, nagyobb töltőfelülettel rendelkező, vezeték nélküli mobiltöltőjét (LG WCD-800), amely alkalmassá teszi a készüléket a töltés közbeni használatra. A vállalatnak nem ez az első próbálkozása a vezeték nélküli töltők terén.
>>>tovább
Lassan itt a tavasz, az emberek kezdenek felocsúdni a gázszámlák okozta „mámorból". Ilyenkor jön el a korszerűsítések ideje és az építkezések szezonja. Érdemes tehát meggondolni, milyen módon kívánunk energia megtakarítást elérni. Az egyik lehetséges megoldást a hőszivattyú jelentheti.
>>>tovább
<< 1 2 3 4 5 > >>